! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 14 June 2016 | 15:51 | 3 comments
Assalamualaikum ^^

>>KLIK BANNER UNTUK JOIN<<

Follower blog yang ke 1298 
Subscribe Youtube ke 135 
(gune acc lain, sbb acc youtube email sy skrg tgh ni kene delete youtube acc huhu)

Selamat menunaikan ibadah puasa pada tahun ni, semoga ada rezeki sy di sini..
Teringin jugak nk memenangi item yg dari luar negara ><

Tamat pada 28 Jun 2016 jam 11.59 malam
Blogger ctmz said...

Salam. Hai, done follow your blog! ct dari segmen yang sama! Selamat berkenalan & gudluck!

http://the-red-heart.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

 
Blogger AinAthirah Anuar said...

Assalamualaikum, Singgah sini. Semoga dimurahkan rezeki :)
http://theathra.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

 
Blogger Nurina Izzati said...

Terima kasih kerana menyokong Madinah and Vietnam Souvenirs GA by Nafas Baru !
Keputusan pemenang sudah keluar :)
http://www.nurinaizzati.com/2016/06/pemenang-madinah-and-vietnam-souvenirs.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX