! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 13 June 2016 | 12:55 | 3 comments
Assalamualaikum ^^



“Giveaway Ramadan 2016 Oleh NurAlja adalah satu cara untuk mengenali blogger lain disamping merapatkan ukhwah terutama pada blogger baru. Jom meriahkan lagi Giveaway ni yang berlangsung dari 10-13 June 2016 sahaja”

Saya baru hari ni first time singgah blog Alja.. so pendapat saya bila tengok rasa simple, cute, kemas dan tenang! Yelah tenang, maksudnya x serabutlah hehe.

1) Header comel, ada kawaii lebah dan ada rama-rama bergerak (animated)
2) Design banner pun comel, agaknya sebab lebah yg kawaii tu kot?
3) Cursor boleh bertukar-tukar.
4) Tema colour blog sangat sesuai! Biru muda dan purple! Nice! :D
5) Tempat iklan, sidebar semua kemas.

Sis Alja ade wat review juga tentang movie, produk, drama dn food . Ada juga tips, tempahan, jualan dan iklan. Wahh, korang rajin2lah singgah blog Sis NurAlja ni ^^

Memang overall very nice lah, sy rate 10/10! Saya bagi... 5 bintang!

P/s: hehe maaf, minta 1-2 pendapat tpi sy bgi lebih, terlebih semangat sbb lama x review blog orang ;) and done follow all step!
Blogger AinAthirah Anuar said...

Blogwalking dari GA sama :D All the best nahh

 
Blogger Nur Alja said...

Tq Awak sudi join GA Ramadan Alja. GoodLuck ^^ hihi Tq sayang sbb Komen yg bermakna ni siap review blog Alja lagi. hihi Semoga ada rezeki ye ^^

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@Nur Alja

Welcome. InnshaAllah..kalau ade rezeki takkan ke mana-mana hehe ;)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX