! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 15 June 2016 | 12:28 | 4 comments
Assalamualaikum ^^

>>KLIK BANNER UNTUK JOIN<<

1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016?
35 (coming soon!)

2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun)
Bulan June, tahun 2010

3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda.

happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to Kak emi~ happy birthday to you! 

Ucapan sempena hari lahir, yang penting adalah doa, bukan tiup lilin ye :)

Selamat hari jadi, semoga dengan peningkatan umur ni dapat bertambah ilmu, beramal dengan ilmu dan berkongsi ilmu. Semoga panjang umur, dan sentiasa menjadi happy go lucky terutama dengan orang yang tersayang iaitu suami dan 2 org cahaya mata <3
Mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan juga di akhirat. 
InnshaAllah, amiiin.

Tamat pada 11.59 malam 30 Jun 2016
Blogger Shahida Dzulkafli said...

Singgah sini..
http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/birthday-giveaway-by-izzeyda.html

 
Blogger mama 3farhanah said...

All the best n gud luck 😊😊
Singgah sini dari segmen yang sama.

 
Blogger Nabila Syifa said...

singgah blogwalking here!! salam perkenalan

 
Blogger Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX