! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 1 March 2014 | 07:53 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^

Tahniah kepada 2 orang pemenang review blog by me dari It's My Style Giveaway By Aina Sofiah
Jeng Jeng Jeng, Tahniah~ 

Yang SPECIAL nya, kedua-dua pemenang bername "Suhaila". woahh :O
Tak percaya? So, Lets start ! 
---------------------------------------------------------------------------------------

(Yoseob's)

Blog ni okay, semua okay. Tambahan pula dengan adanya rain .. >_< musim hujan di blog hehe.
Nampaknya owner punye blog ni suka join macam2 giveaway/segmen/contest , kalau ada masa visit lah ^^

KRITIK

1. "Replace this with your profile or others." 


Just change that, okay? Ayat "welcome to my blog" atau letak apa2 quote ke? :)


And, kalau ada apa2 tutorial/freebies share ye. 
Jangan biarkan kosong macam tu je, okay? ^^
(Kecuali kalau blog awak 100% for giveaway/segmen/contest, up to you~)

EXTRA 
Full Name: Suhaila Bte Suaimi
Nickname: Ella or Ella Suhaila
Bias: Yang Yoseob , BEAST , Suho , EXO , L.joe
Love: Kpop , Ice Cream , Chocolate

More about her? Click HERE !

RANKING STAR: 5/5

---------------------------------------------------------------------------------------

Giveaway and Contest

Saya suka yang header dia >.<

"I Love Giveaway & contest"
Just try and win a prize !

Ayat2 tu memang betul2 menaikkan semangat saya untuk kembali ke dunia GA ! *w* (soon)

KRITIK

1. ads by nuffnang

Kurangkan benda2 iklan nuffnang tu, paling banyak pun letak 2 je.
Ataupun ubah nuffnang tu ke floating right and left. Up to you :3

1. Yang komen post kat entry tu, tukarkan ke pop-up window . 



Okay, just that. Perbaiki lagi selagi mampu ^^

EXTRA
Name: Suhaila Zahari

More about her? FOLLOW her !

RANKING STAR: 3/5


Blogger twinscraftlife said...

안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX