! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 14 December 2013 | 11:20 | 3 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum and hi ^^

Semalam Miss Kawaii ada buat Segmen kat Facebook Page.. 
Hadiahnya Special Review Blog (tapi takde lah special sngt hehe)

So Let's start !

-------------------------------------------------------------------

Krik Krik Krik ..
Yun Sing Blog

Blog ni penuh dengan Segmen dan Giveaway ^^ 
Siapa2 yang tengah free singgah2 lah ke blog dia dan join mane2 segmen/giveaway. 
Mana tau ada rezeki kan?:)

KRITIK
1. Header memang kreatif ! Saya suka :D Terutama pou tu hehe. Tapi pilih warna yang bersesuaian dengan Header dan Background. Ataupun tukar background. Terpulang pada awak ^^
2. Bahagian sidebar tu tolong kurangkan. Dan mana2 yang rasa macam tak penting sangat. Contoh: yang part "To do" . 
3. Yang komen post entry tu tukar ke pop-up window. 


P/s: Semalam ada visit blog ni.. Dan hari ni tengok banyak yang berubah, dan ada banyak peningkatan ^^ keep it up!

EXTRA
Nama Penuh: Lim Yun Sing
Nickname: Yun Sing
Tarikh Lahir: 11 Julai 1999

More about her? Klik HERE

RANKING STAR: 4/5 

-------------------------------------------------------------------

Love In Paris ..
Secret Heart

Blog ni ada tips/info, tutobies, story, dunia hiburan dan laen2.
Siapa yang minat Cerpen/Novel, jemputlah baca ni :)
Terutama Novel "Love in Paris" <3

KRITIK
1. Header dah cukup handsome dan romantis. Hehe, Kalau rajin buatlah transparent header. 
2. Komen post kat entry tu, tukarkan ke pop-up window . Sebab ada segelintir blogger kadang2 page tu tiba2 jadi crash dan sebab laen2, so nak kena refresh balik page pastu komen. Kalau pop-up window tak ada masalah. Terpulang pada awak ^^


P/s: Secara keseluruhan blog ni memang kemas and awesome ^^ 

EXTRA
Nama: Siti Hajar
Nickname: Hajar

More about her? Click HERE

RANKING STAR: 5/5 

Special Review Blog #2 will coming soon .. So, rajin2 lah visit fanpage sy ye ^^ 
Blogger Yun Sing said...

Terima kasih kerana menegur :) Akan memperbaiki kelemahan blog ^_^

 
Blogger HAJAR said...

Thanks ye, ^_^

 
Blogger Afiqah Adzan said...

Wahh best betul blog kena review ni kan

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX