! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 1 December 2013 | 18:01 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^

>>KLIK BANNER<<

Saya mula berblog sejak bulan December tahun 2010 ! Ehh, tapi bukan blog ni la, it was my 1st ex blog huhu. My 1st ex blog tu semua update pasal kpop. Haha, masa itu saya minat sangat dengan kpop ni -_-

Selepas itu, saya break up dengan 1st ex blog tu, sebab rasa dah hilang minat dengan dunia kpop. 
So, saya pun mula bercouple dengan my 2nd ex blog sejak 23/11/2011 ;) Disitu saya ada update tutorial dan lain-lain info lah haha. Dan dari situ juga saya mula kenal LYSSA. Perbaiki setiap kelemahan yang ada di blog situ sambil buat tutorial. *template designer*. Thanks kak lyssa ! But I don't know why I end up using blogskin. Maybe juga sebab blog dah upgrade, tutorial pun ada yang tidak boleh dipakai. Sedih sangat masa tu.

Selepas itu, saya dengan dia jadi "friend". Sebab blog tu masih exist. Tak macam my 1st ex blog, 1st ex blog tu dia terus lenyap dan tak contact dah haha. Nak kenal dengan dia? Ini DIA.

(Dari perenggan bawah ni baru mula nak cerita pasal blog ni. XD maaf kak lyssa.)

 Selepas kejadian tu, sejak 17/01/2012 wujudlah blog ini. Nama dia ! ♥ Kawaii Blog ♥ ! .
Hmm baru setahun lebih. ^^

Tapi kalau gabungkan ketiga-tiga blog tadi jadi 3 tahun berblog ! :) 
[Maybe, sebab my 1st ex blog tu dalam bulan December 2010, Not sure berapa december] 
Nyanyuk dah huhu. 

Happy Anniversary Blog www.lyssasecret.com yang ke-3 tahun!
Semoga kekal hubungan kak lyssa dengan dia yea :* 

P/s: Minta maaf sebab guna mix language. English + Malay = Dwibahasa ^^v Good luck everyone.

Tag


Tamat pada : 1/12/2013 pada pukul 9 malam


Blogger nurakmalina julaihee said...

jemput visit n follow blog sy. tq :)

http://nurakmalina.blogspot.com/

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX