! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 7 December 2013 | 14:22 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^
Sebenarnya tittle tak tahu nak tulis apa.. sebab sudah lama dapat, sy saja nak kumpulkan semua. hehe ;)

Ada yang Menang dari Facebook, ada yang menang dari Blog.

September - October

-kotak hiasan kek-

Segmen Saya Nak Craft - LINK
Faceboook Page Penganjur: https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy
Blog Penganjur: www.opzzpinky.my

P/s: Hehe comel kan? >^< Pandaikan dia buat? My mom comment: "rajin dia buat". XD

-Rilakkuma notebook-

Lucky Draw #1 -LINK-
Facebook Page Sponsor: https://www.facebook.com/afngallery

P/s: Cute Rilakkuma Notebook =^= innsyaAllah tahun depan mula guna.

-Shiseido Mask-

Name it & Win! -Tak jumpe link Segmen-

 p/s: Segmen ni macam cadangkn nama untuk page baru tetang pakaian, nama yang simple dan kreatif dan cool akan dipilih. Masa tu saya tengok kebanyakkan ramai yang cadang nama yang panjang2, "Nabila Medan Wardrobe" dan banyak lah. Pendek kan lah ke NM's [Nabila Medan], search2 tengok kat komen, belum ada seorang yang cadang nama tu, so ambil kesempatan dan tambah kat belakang "Wardrobe".

Alhamdulillah menang juga.

Page baru NM's Wardrobe - https://www.facebook.com/pages/NMs-Wardrobe/239012162921261

Sebenarnye ada 5pc Shiseido Mask, ada 2 dah habis guna dalam masa sebulan lebih :)

November - 6 December

Necklace + Shawl + 2 Bawal Kangaroo (mustard) & (peach) x 1 by Jasple Boutique

-kad dari sponsor-

PMR END GIVEAWAY BY NAJWA MF -LINK-
Blog Sponsor: http://jasple.blogspot.com/
Facebook Page Sponsor: https://www.facebook.com/jaspleboutique

P/s: 4 hadiah dalam 1 giveaway, first time menang banyak hadiah macam tu. >w> Saya suka sangat yang bawal tu <3

- gambar hiasan, daim sebenar dah ditelan :v -

Daim Giveaway by Akmal -LINK-

-2 penanda buku-

2nd Giveaway By Nuranis Amar -LINK-
Facebook Page Sponsor: https://www.facebook.com/NuranisAmar

P/s: Ini hadiah tambahan, siapa cepat bagi detail dia dapat! Hanya tiga orang sahaja, saya yang terakhir [ketiga] ! Alhamdulillah sempat, hehe :) Dapat hadiah cute2 lagi >^<

-Buku Surah Yasin, Tahlil & Doa, serta solat-solat sunat-

Giveaway Follower Bertuah! -LINK-

P/s: Giveaway ini memang mendebarkan ! Hanya seorang sahaja yang menang ! *dub dap* Hadiah pula dirahsiakan! *dub dap* Mula2 tu sy dalam Senarai Pendek Bakal Pemenang. *dub dap* . Malam tu juga dia umumkan pemenang . *dub dap* 


Pastu dah tak ada dub dap dah. XD Akhirnya, beliau pilih 2 pemenang sebab ada hadiah lebih. Sy kat 2nd place, maksudnya hadiah lebih tu maybe it's mine. Alhamdulillah juga.. tak sangka boleh dapat hadiah kaitan islamic ni :) Thank you so much! 

Yang selebihnya menang Topup, Doodle dan Review Blog

Review Blog boleh baca kat SINI.

Doodle boleh baca kat SINI. - Saya jadikan nya cover photo untuk my fan page ^^


Terima kasih kepada sponsor, penganjur dan tak lupa juga kepada korang yang tengah baca ni ^^v 

Syukur Alhamdulillah setiap bulan mesti ada menang hadiah, kecil ke besar ke medium ke. 

Kerana kalau kita pandai bersyukur, rezeki akan ditambah. 

Ingat.. 

Semua Rezeki Datangnya dari Allah SWT :')

Blogger ::Misz sunsWeetz:: said...

alhamdullillah dah sampai.. keep in touch ^^ maaf kalau ia x seberapa =)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX