! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 29 December 2013 | 08:53 | 3 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^

Tahniah kepada 2 orang pemenang review blog by me dari Miracle In December Giveaway .
Tahniah tahniah tahniah ! 
(Maaf kalau hadiah tak berapa special, ini sahaja yang mampu huhu)

So Let's start !

-------------------------------------------------------------------

Anem Zahar

Blog ni very simple and kemas sangat *w*
Kalau korang visit blog dia, nanti akan nampak doodle kat sebelah kanan, rajin2 klik doodle tu okay? :P

KRITIK


1. Nampak tak hujung sebelah kanan tu? Sekeliling border tu, macam terlebih kan? 
Dia terlebih sebab image yang digunakan dalam entry post besar sangat, 
atau mungkin mane2 sidebar yang besar. 
Nanti Anem cuba cari mana puncanya jadi macam tu ye? ^^
Kalau tak faham, godek2 blog kawaii ni hehe, nanti nampak lah different nye :3


2. Yang cbox tu, try guna code2 ni. :) ubah sikit atau 100% copy pun tak apa ^^
>>CLICK IMAGE FOR LARGE<<

EXTRA
Name : Farithzahanim binti Abd Zahar 
Age 17 this year (2013) 

More about her? Click HERE

RANKING STAR: 4/5 

-------------------------------------------------------------------
Zakiah Purple

Blog ni nampak.. terang *w* semua guna warna yang muda2. 
Font pun cantik, perfect sangat! Tapi kalau boleh, jangan guna semua warna muda. 
(Tak suruh tak larang) up to you :)

KRITIK

1. Yang komen post kat entry tu, tukarkan ke pop-up window . 


EXTRA
Name : Siti Zakiah / Zakiah Purple
Age : 15 Years Old
Email: zackzakiah98@yahoo.com

More about her? Click HERE.

RANKING STAR: 5/5 
Blogger Zakiah Purple said...

Wowwwww.
Thanz Review.
Hehehehehehe.

 
Blogger Anem Zahar said...

Thanks for reviewing my blog and giving me tips..

 
Anonymous Torascool said...

salam kenal

torascool(dot)blogspot(dot)com

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX