! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 2 December 2013 | 08:15 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^

>>KLIK BANNER<<

Tengok tajuk .. "PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA
Woah! XD Ada perkataan "Pretty" , so i'm sure mesti 98% hadiah for girls. 

Boleh lihat di SINI

Plus, the rules is very simple. ^^ Kebanyakkan Giveaway saya join, follow berbagai-bagai blog. Kena click satu2 huhu. 30 minute baru selesai follow semua. Tapi untuk giveaway ni lain ! Memandangkan saya tak ada instagram, so kerja senang sikit. hehe :*

Tajuk sebelum ni "INSTAGRAM GIVEAWAY BY KHAIRINA HAIRUDDIN"
Tapi dah ditukar, and date pun dah ditukar. Sebelum dia ubah fikiran lagi, baik korang klik banner atas tu sekarang and join! ;)

P/s: Tak ada instagram :)

Date: 6 November 2013 - 20 Disember 2013
Blogger Ilia Asya said...

Good luck yee. :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX