! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 14 November 2013 | 10:47 | 14 comments

ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Blogger Mirah Graphic said...

bw dari GA yg sama . gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 
Blogger Mawardi Yunus said...

salam join segmen yang sama gak huhu. semoga berjaya ye :)

 
Blogger Nur Razlinda said...

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck dari saya ! :D

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 
Blogger Nurfara Hani said...

Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 
Blogger Pha Is said...

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

 
Blogger Oshin Kecik said...

hai,

salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

 
Blogger WID2 said...

bw sini n follow
dri segmen yg sama..
gd luc :)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

 
Blogger Gadiss said...

Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 
Blogger Fafa Kyraa said...

Assalamualaikum. Blogwalking sini.

Btw, jom join segmen simple di blog fafa. Suka hati nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

 
Blogger Kenit Cinonet said...

Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 
Blogger Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Dari giveaway sama :)

 
Blogger . said...

dari segmen yang sama :3

http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 
Blogger hazwan hairy said...

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

boleh Bogwalking mereka yg join..
http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

 
Blogger AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX