! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 25 November 2013 | 09:05 | 2 comments
http://i.imgur.com/02IAERY.gif



JAWAPAN BOLEH DIBERI DALAM BAHASA INGGERIS ATAUPUN BAHASA MELAYU


JUST IF...


1. If i woke up one morning and find myself had switched bodies with someone i know, i will scream.

(yuno gasai from mirai nikki)

2. If i have to be an animal, i would choose to be cat because I like it.


(but not blue cat like happy from fairy tail XD)

3. If i had only 24 hours to live, i will apologise to everyone.

4. If a classmate asked me for the answer to a question during an exam while the teacher was not looking, i will just ignore it.

5. If the whole world were listening to me, i will say Allāhu Akbar (الله أكبر) !

6. If i am a rich person, i will go to haji, InnsyaAllah.

7.  If i am an ice cream, i will choose chocolate flavor because it's my favourite!


(Hey! It's mine!)

8. If someone's underwear was showing, i will look away and face palm.


(kyon from haruhi no yuuutsu)

9. If i can change one of the bad habits that i have, i would change the clumsy attitude.


(mirai from kyoukai no kanata)

10. If i am a superhero, i would like to be Shana, Flame Haze.


(shana from shakugan no shana)

11. If a film director made a movie of my life, i would like to play as the main charater.

12. If were invited to have a tea with the queen of england, i would say you're lovely.

13. If i were the president of the united states, the problem or concern would i work on first is Eh ! What should I do first?!

14. If i had to describe myself using three words, it would be funny, clumsy, weird.


(konata from lucky star)

15. If i could be anybody besides myself, i would be somebody that I used to know.



JOM JOIN. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA.

Tag
http://twinkleeestar.blogspot.com/
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

P/s: Saya tak ada instagram :) 
Blogger Aisha Fauzi said...

Thanks inform saya tentang post ni https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273 aah lah kot dia kata content unavailable sebab saya buat private status dekat kengkawan je. It's okay lah ^^

Btw saya dah buang cbox saya sebab banyak sangat iklan merapu serabut tengok t.t jadi sekarang saya tukar kepada shout busuk hihii dah takde iklan merepek senang nak blogwalking balik mereka yg tinggal jejak ^^

 
Blogger IKA said...

thanks for joining. suka yg no.6 tu :D

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX