! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 11 November 2013 | 16:59 | 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^


‎[ Jangan Hina Orang Tak Tutup Aurat Mula Berdakwah ♥ ]

Bila ada wanita seksi post pasal dakwah, jangan kita pandang hina. 


Dosa dia cuma tak tutup aurat je, ibadahnya dalam menyampaikan mesej dakwah masih boleh diterima. 


Lagipun hina & mulia seseorang hamba hanya Allah sahaja yg layak menentukan.

Jangan pernah menghina PERMULAAN seseorang kerana kita tidak pernah tahu PENGAKHIRANNYA, 

' Mungkin darjatnya lebih tinggi disisi Allah. Siapa tahu??


Allahu Akbar !!


Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX