! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 25 November 2013 | 07:07 | 2 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^

>>KLIK BANNER<<

Tarikh Tamat: 10 Disember 2013

P/s: Saya tak ada instagram :)
Blogger MisEyz BLurz said...

Alhamdulillah. Tkasih sebab join! Eyh, okay jer kalau tak follow insta. Tak wjib utk yg tak ada insta. Hihi^_^

 
Blogger AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr giveaway yg sama..
good luck ye..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni....tq..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX