! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 24 November 2013 | 10:09 | 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^

Dah lama pun review ni, tapi sekarang baru sempat nak balas review entry hehe . xD *busy maybe*

Minggu lepas sy menang GA November bersama Hunyeda .


 Alhamdulillah..  First time sy menang Blog Review ! >w<

Pastu pergi lawat blog sponsor, then.. tada !


*Klik SINI untuk baca lebih lanjut*

Hehe, mula2 pergi singgah blog tu , terkejut tau sbb blog laen yang direview ! XD 
Naseb baek sy tegur hehe. Setiap manusia pernah melalukan kesilapan/kesalahan. 

Ada juga beberapa kelebihan di review blog ni:
1) Traffic blog meningkat.
2) Follower bertambah
3) Cbox penuh dengan chat O.o 

Ini mengikut kajian sy selama seminggu ni lah .^^v 

P/s: Minta maaf sangat, sebab kadang2 sy ignore je cbox yang korang sent.. Tapi, "ignore" ni bukan jenis biarkan je macam tu ! xD What I mean is.. sy ada visit setiap blog yang korang tinggalkan kat cbox/comment, and baca entry korang, cuma malas nak tinggalkan jejak kat cbox/comment je. Bila perlu & penting & kecemasan baru sy buat :P

"I'm a silent reader."

Thanks kepada sponsor iaitu akak izzaty, and thanks all sebab sudi baca entry ni :) 
(lama tak buat entry sendiri, selalu copypaste je)

Okayh lah, bye. Assalamualaikum. ^^v

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX