! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 28 October 2013 | 20:43 | 9 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^


>>KLIK BANNER UNTUK JOIN<<


Tamat 30 Oktober ni
Pemilihan berdasarkan random.
Blogger Kin Naz said...

good luck dear. senarai peserta dah diupdate
http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

 
Blogger Eira Aikawa said...

Salam Perkenalan..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

 
Blogger Aisha Fauzi said...

Salam. Singgah sini dari segmen yang sama. Goodluck :)

Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg SUPER AWESOME ! ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

 
Blogger Lisaa said...

Assalamuaalaikum sis..
Saya singgah dari segmen yang sama..
Good luck!!

http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

 
Blogger pha is said...

datang singgah sini dari segemn yg sama..

good luck...

 
Blogger Puan Gojes said...

PG datang dari segmen yang sama :)

puangojes.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

 
Blogger Marou Apple Hijau said...

BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

 
Anonymous awanflufy said...

salam... slmt bersegmen n gudluck =)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

 
Blogger Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX