! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 17 October 2013 | 14:34 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^



i) Mula : 7 September 2013
ii) Tamat : 18 October 2013
iii) Pengumuman pemenang : 19 October 2013
iv) Claim hadiah : 19 - 26 October 2013

P/s: Saya tak ada instagram :)
Anonymous Anonymous said...

Siggah sini dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX