! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 17 October 2013 | 09:46 | 2 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum ^^


Jom memeriahkan lagi giveaway ini , especially for those have finished PMR this year! :'D
[Especially me, hehe]


P/s: I have done all rules except the instagram, I don't have instagram :) 
Blogger Najwa MF said...

http://jannah-is-my-goal.blogspot.com/2013/10/pmr-end-giveaway-by-najwa-mf.html

Ada penambahan syarat.

 
Blogger Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
PMR End Giveaway
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
26 barangan pos yang lumayan untuk dimenangi

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX