! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 5 October 2013 | 15:00 | 5 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^



Ingat nak umum esok atau lusa, tapi takut tak sempat pula. 

Haha memang diluar jangkaan, hanya 11 orang sahaja yang menyertai dalam 1 bulan. >_>

Anyway, ada hadiah yang decrease dan ditukar.

Hadiah review & bloglist terpaksa cancel. 

Tapi tak apa, sebab semua adalah pemenang bagi mereka yang menyertai! 

=============================================================


Pemenang DOUBLE klik iklan !

Penyertaan Terawal
http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html -DONE-

Random
http://mychickenfloss.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html
http://aizanshazlin.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html -DONE-
http://anne-nurain.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html -DONE-
http://hanya-miliknya.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-iklan-by-miss-kawaii.html

Pemenang TRIPLE klik iklan !

[bawah 100 followers)
http://imbeingme96.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii_422.html
http://officialbudaksedih.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html

Random
http://aejarstories.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html -DONE-
http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html -DONE-
http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html

Pemenang 4 kali ganda klik iklan!

[rajin klik iklan peserta lain & bawah 100 followers] 
http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html -DONE-

Tahniah ! Semua adalah pemenang !

Sila inbox saya di SINI atau SINI. [Pilih salah satu sahaja]
Dan bagi detail seperti berikut:

--------------------------------------------
Assalamualaikum, saya adalah pemenang ( DOUBLE / TRIPLE / 4 KALI GANDA ) klik iklan !

URL blog: https://xxxxxxxx

Link yang ingin di klik..
- XXXXXXX
- XXXXXXX
- XXXXXXX
- XXXXXXX
- XXXXXXX

Thank you ! :)
-------------------------------------------

[Max: 5 iklan sahaja.]

Kalau boleh inbox secepat mungkin ye :)
=============================================================

Blogger Anne Nurain said...

wow! thanks dear..
insya Allah nanti sis inbox ye? :D

 
Blogger mustika pena said...

Assalamualaikum, hye.. MP ucapkan terima kasih tau atas penghargaannya. MP dah singgah dan klik inbox dan masukkan semua butiran yang diperlukan. Terima kasih sekali lagi :D

 
Blogger HAJAR said...

wah menang..thanks..nanti saya inbox..k..

 
Blogger Aizan Shazlin said...

Alhamdulillah menang! sory lambat check. baru je inbox :)

 
Blogger Claramenda Douhin said...

Sorry lambat check .

Busy for SPM. . btw, done hantar maklumat. .


Thanks ! :D :D

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX