! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 15 October 2013 | 22:00 | 0 comments
*ENTRY SCHEDULE* 
*TAIP PADA 17 OGOS 2013* 

Bismillahirrahmanirrahim...

 Assalamualaikum ^^



"Sesiapa yang menasihatimu secara sembunyi-sembunyi, maka dia benar-benar menasihatimu. Sesiapa yang menasihatimu dikhalayak, dia sebenarnya sedang menghinamu." (Imam As-Syafie)

Pernah buat ? Ya niat kita baik, tapi kalau kena kat diri kita sendiri, mesti malu gila. Kita malu dosa kita diketahui umum. Sebaiknya gunalah cara yang lebih baik iaitu bercakap secara sulit atau massage je. Kalau kat laman sosial, buatlah private message, usah post dekat wall, atau komen dekat gambar yang boleh dibaca oleh beribu pembaca.



Copy Paste from


http://shuehannaothman.blogspot.com/2013/07/jenis-jenis-pendakwah-yang-tidak.html 
http://zamani84.blogspot.com/2013/10/jika-salah-cara-tegur-anda-sebenarnya.html




Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX