! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 17 October 2013 | 08:17 | 0 comments
Bismillahirahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^


28 SEPT-25 OCT
UMUM-26/27 OCT


~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA


  • Hijab Bando x1 Top Referral 
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang   
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang 
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang  
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang            



MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1



           

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX