! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 17 October 2013 | 09:21 | 2 comments
Bismillahirahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^


Due Date ; 15 October 2013 - 29 October 2013 *tepat jam 10 malam*

P/s: Saya tak ada instagram :) Anyway, hope first giveaway by IzaNi mendapat sambutan yang hangat.. Aameen ^^
Blogger Nur Izzati said...

Thankss for join dan untuk wish tu!
Senarai peserta dah update~

 
Blogger Nur Izzati said...

new update

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX