! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 15 October 2013 | 12:00 | 1 comments
*ENTRY SCHEDULE* 
*TAIP PADA 11 OCTOBER 2013* 

Bismillahirrahmanirrahim... 

Assalamualaikum ^^


Dalam hidup tak perlu lihat apa yang dimiliki orang lain tapi lihatlah apa yang kita miliki dan tidak dimiliki oleh orang lain saat itu kita tahu apa erti bersyukur. :') 


CopyPaste from
Blogger cweet pinky said...

terbaek :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX