! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 5 October 2013 | 12:00 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^ 

MK ? Siapa tu? Miss Kawaii ler hehe.


Bawah ni adalah list peserta2 Klik-2 Iklan by Miss Kawaii
Yang belum join tu boleh klik di SINI untuk join. Syaratnye simple je. :D



  http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html
LAST UPDATE 20 SEPTEMBER 2013 (04:09PM)
Blogger mustika pena said...

Urmmm, no 2 yea... ok la tu :D

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX