! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 4 September 2013 | 19:34 | 3 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^

Ehh ingatkan nak jauhkan diri dari blog. Pssst tak menjadi pula. 
Ok, join sampai bulan syawal je. Esok ke lusa dah nak masuk bulan yang baru dalam islam :D
Lepas ni tak nak join apa segmen contest GA dah. >_< *promise*

Ok2 continue with the tittle.


>>KLIK BANNER UNTUK JOIN<<

TAMAT
5 September 2013, 8AM.

WAJIB jawab soalan ini.
=================================
Selain fanatik warna purple cik akak minat warna apa?

Answer: 
Putih-putih melati,
Merah-merah delima,
Siapa yang baik hati,
Pasti ku terima. 

Putih dan merah. Haha. Atau Putih or merah. huhu. 
==================================

P/s: Tak tahu cik akak nak satu jawapan atau dua jawapan. XD
Blogger Nadya Dyana said...

Salam, Nad dari Segmen yang sama. Singgah sini :) Jemput juga singgah blog
Nad :)Good Luck !

 
Blogger Nao Mei said...

makseh sudi join segmen santai cik akak....

semak link anda kat sini.....


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

 
Blogger AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX