! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 20 September 2013 | 17:20 | 0 comments
Assalamualaikum ^^

Rezeki bulan syawal ..
Saya tahu bulan Syawal memang dah lepas pun, huhu.
Makan ketupat, dapat duit raya and etc~ *imbas balik jap ye, haha

Saya kumpul semua yang saya menang pada bulan syawal di entry ini <3


Menang Topup RM5 dari Giveaway yang dianjurkan oleh Syaa & Farah .

Thank you kepada sponsor - Permata Hati  kerana sudi menjadi sponsor GA tersebut :) walaupun lambat sikit dapat, but it's okay ^^

2. 17 August 2013 - 10 Syawal 1434 Hijrah
Search: (19) http://ciknyoonyalita.blogspot.com/2013/08/pemenang-segmen-pantas-ciknyoonyalita.html
Menang Topup RM5 dari Segmen Pantas Ciknyoonyalita . Thank you :D

Dapat Bloglist 3 month dari Segmen yang dianjurkan oleh Areena .
Segmen ni saya join in last minute [12 hours before close] huhu . Alhamdulillah menang ^^ Thank you.

4. 20 August 2013 - 13 Syawal 1434 Hijrah
Pemenang Random: http://yayaaaank.blogspot.com/2013/08/senarai-pemenang-first-giveaway-by.html
Menang Brooch dari Giveaway Hidayah & Ifah .
Giveaway ni saya join in last minute [1 hari sebelum close date], tapi alhamdulillah menang juga :)

Thank you kepada sponsor - NR Collections kerana sudi menjadi sponsor GA tersebut :)

10 September 2013
*sampul with card and brooch hotlink*

5. 23 August 2013 - 16 Syawal 1434 Hijrah
Search: (8) http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/pemenang-giveaway-topup-syawal.html
*Penambahan pemenang sebanyak 2 orang termasuk saya*
Menang Topup RM5 dari Giveaway yang dianjurkan oleh Munirah . Thank you hehe ^^

6. 23 August 2013 - 16 Syawal 1434 Hijrah
Search: (46) http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/08/senarai-pemenang-simple-giveaway-by.html
Menang Cursor Nama dari Simple Giveaway by Hannan. Sponsor? Hannan sendiri. Thank you dear :D

Doakan beliau dapat 5A dalam UPSR :*

7. 25 August 2013 - 18 Syawal 1434 Hijrah
Search: (18) http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/08/pemenang-segmen-saya-nak-hadiah.html
Menang Brooch riben dari Segmen yang dianjurkan oleh Zawiah sendiri . Thank you tau ^^

 9 September 2013
*brooch riben with her letter post*
Dua2 nampak sesuai kan kan? XD

8. 1 September 2013 - 25 Syawal 1434 Hijrah
Menang Tupperware Cake Gift Set dari giveaway yang dianjurkan oleh Tupperware Kiyter .


 *FB inori chan hanya untuk share giveaway di fb*

10 September 2013
 *tupperware with book and else* 
First, sy ingatkan tupperware saja, rupanya ada kek juga. 
Namanya pun Tupperware Cake Gift Set *adoyaii, boleh pula tak perasan ye =w=
 Dan Alhamdulillah mak suka dengan hadiah ni. :*

*dalam tupperware* 
Yummy yummy hehe, ada lagi satu tapi.. dah ditelan. Tak sempat ambil gambar. XD *cehh wahh

Kesemuanya kawaii join dalam bulan august ini adalah 23 [Segmen/Giveaway/Contest]
3 daripadanya adalah Segmen klik2 iklan, and just blogwaking.
Yang ada tersenarai hadiah ada 20. Menang 8 daripada nya. Huhu sikit kan? Ke banyak ? Ntah la XD

Manakala di facebook saya telah join 5 giveaway. Dan saya menang 1 daripadanya. :D
*1st time join giveaway di fb pada tahun ni*

Anyway, Alhamdulillah.. mula menang topup hingga lah ke barangan post ^^ Rezeki bertambah dari semasa ke semasa. #SyukurSangat2

P/s: Kalau dah rezeki kita memang takkan kemana kan :) Bulan 11/12 nak join giveaway/contest/segmen di blog lagi hehe. Manakala di facebook masih lagi diteruskan sampai..bila-bila masa sahaja. ^^ *sebab mati pun bila2 masa juga kan

Jemput join segmen ini ! Tutup: 5 October 2013

Jemput join Lucky Draw ini ! Tutup: 21 September 2013

TOLONG KLIK INI JAP! Satu je :*
- Klik & wait until finish loading, TQ-

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX