! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 21 September 2013 | 14:00 | 0 comments
*ENTRY SCHEDULE*
*Taip pada 20 September 2013*

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^

Entry kali ni bukan lah ape special sangat and so on, just.. nak share my good news. XD 

So, apa yang anda perhatikan di dalam gambar ni? 

*klik gambar untuk besarkan gambar*

Yes, top entry tu. Tak sangka kan? Antara entry yang banyak-banyak, entry itu yang paling ramai visit :O 

Now, Day, Week, Month & All time also that entry! ><

Entry simple je. Kotak komen pula keluar biji telur je . *means takde comment* 
Kalau share pun, pada hari yang saya post je. Lain hari? no. 

Ape2 pun, Jenguk2 bace entry ni.. Dapat juga lah sedikit ilmu pengetahun :)  http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2012/09/apa-itu-zikir-dan-wirid.html 


P/s: Assalamualaikum, nak sambung study. PMR PMR PMR Stress bila dengar "PMR" ni --'' 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX