! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 9 August 2013 | 15:41 | 0 comments
Bismillah.. Assalamualaikum ^^
CEPAT JOIN! 30 PEMENANG DICARI! MUNGKIN ANDA!

[CLICK BANNER UNTUK JOIN^^]



p/s:  Syaratnye simple je... meh lah join ramai-ramai ye.. ^^ hadiahnye pun awesome! Tapi kawaii just nk hadiah free full edit blog hehe.. Ape2 pun kalau ada rezeki biarlah yang halal.. :) Anyway, done follow all rules. Innsyaallah tak ada yang tertinggal.. kalau ada bagitahu ye. hehe

Semoga mendapat sambutan ^^

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX