! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 13 August 2013 | 05:20 | 1 comments
Assalamualaikum ^^

Entry ini khas untuk peserta Segmen UP Follower by Kawaii Gurlzz
Dah join ke belum? Kalau belum klik SINI
Saya senaraikan semua link peserta yang join segmen ini supaya senang bw+follow :) 
Jangan lupa check number lucky korang ye ^^


p/s: Tolong bagitahu sekiranye link anda tidak tersenarai disini okay? ^^

GROUP ONE

Blogger AyuInsYiraH said...

ayu nak blogwalking raya arini....hehehe... nanti ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...hehe

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX