! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 13 August 2013 | 16:14 | 16 comments
*STICKY POST*

Assalamualaikum ^^

Saya ingin mengumumkan... first segmen ! hehe.

Segmen ini untuk UP FOLLOWER dan TAMBAH KENALAN bersama pusheen hehe. :)


*Abaikan date banner* *new
DATE: CUKUP 15 PESERTA SAHAJA  *new

Syarat penyertaan :

1. Buat satu entry bertajuk "Segmen UP follower by Kawaii Gurlzz"

2. Tempek dan backlinkkan banner cute di atas tu ke link entry ni

3. Click, Like fanpage, follow blog dan twitter. 


Follow blog INI 



Click INI  , INI dan INI . *click sampai habis loading, jujur ye :)

4. Comment link entry korang dekat comment box entry ni.

LINK SALAH - http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com
LINK BETULhttp://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

5. Jujur dan amanah. ^^

ATTENTION! 

Semua di atas adalah WAJIB kecuali follow and like for facebook/twitter. :) 
*sebab ada orang yang tak ada fb/twitter.

10 blog yang bertuah akan DIREVIEW blog ! 
Satu hari 2 blog mengikut giliran, jangan risau saya akan promote & share blog korang beserta komen, share link iklan anda dan macam2 lagi apabila tamatnya segmen ini :) Pemenang akan diambil berdasarkan Encik Random.org. ^^

Jika penyertaan kurang daripada 15 orang, automatic segmen ini akan dibatalkan.


*akan diupdate dari semase ke semase*

Segmen ini akan berlangsung selama 20 hari.
DATE: 10/8/2013-30/8/2013

Pengumuman akan diberitahu pada 31 OGOS atau 1 SEPTEMBER. 

DATE: CUKUP 15 PESERTA SAHAJA  *new

p/s: Maaf sebab asyik ubah2 entry ni, 1st segmen so.. nervous sikit maybe.
Dan tak mendapat sambutan sangat.
Lagi 1 atau 2 peserta je lagi, siape2 yang nak blog direview join lah ye :) *new

*TUTUP*

10 blog yang bertuah
Blogger Aisha Fauzi said...

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

ayu join

 
Blogger Nuna Pringia said...

http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger Najwa Ayuni said...

Najwa join :)

http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger nur farahain said...

http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger Noratiqah Adib said...

JOIN! :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger kupukupu terbang said...

http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger Misz NE said...

http://lemoncandy-angel.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger Nadya Dyana said...

http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

join sini :)

 
Blogger Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html join ya..

 
Blogger Ima Shue said...

http://imashue.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html




Ima join!

 
Blogger Hamizah Othman said...

Bismillah ,
saya join :D

http://ohsemss.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger Hamizah Othman said...

Awak , saya tak follow twitter sebab tak ada . Sorry lambat bagitahu.

 
Blogger munirah rahman said...

join :)
http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

 
Blogger NιƉα_Nʏɛσℓ said...

Join :D http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html :D alohaa~ xD

 
Blogger Shiro Usagi said...

http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html
join >.<

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX