! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 24 August 2013 | 09:07 | 3 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^

Ini sahaja kot ga/contest/segmen yang sampai hujung bulan august dn syarat yang simple. 
Kalau ada mana2 segmen/giveaway/ga yang syarat simple and date sampai hujung august jangan malu2 promote to me or tag me yea :)


Segmen TAMAT 31 OGOS 2013


p/s; Segmen ni semudah 1,2,3 je. A,B,C pun boleh haha. Anyway, comel gambar teddy bear tu :3 

Blogger C!K NiEdA NoRaiNidA said...

salam..thank sbb join..
jom check link korang..
http://www.sigadismerah.my/2013/08/senarai-peserta-segmen-semudah-123-by.html

 
Blogger pha is said...

singgah sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-semudah-123-by-cik-nieda.html

 
Blogger munirah rahman said...

datang dari segmen yg sama :)

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/segmen-semudah-123-by-cik-nieda.html

gud luck :D

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX