! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 14 August 2013 | 07:17 | 11 comments
Assalamualaikum


*CLIK BANNER UNTUK JOIN ATAU CLICK LINK DI SITU*

Syarat2 dia mudah saje, tapi part ucapan raya saya tak pandai sangat, ._. 
" Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin." tu je XD sorry.


Blogger AyuInsYiraH said...

mekacih ye sudi join segmen ayu..
joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

 
Blogger pha is said...

salam kunjungan...

selamat hari raya...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 
Blogger Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal dan selamat hari raya.. membalas kunjungan dari segmen dan kumpulan yang sama.. thanks sudi singgah dan follow.. done follow di sini juga..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 
Blogger Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Jenjalan dari segmen sama! Nak duit raya? Jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

 
Blogger Nadya Dyana said...

Selamat Bersegmen :)
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 
Blogger Nurfaezah Abdullah said...

halo fae dari segmen sama hehe follower #446

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 
Blogger Ieka Farhana said...

Salam Lebaran
Datang menziarahi antara satu sama lain .. (( BALAS KUNJUNGAN ))

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 
Blogger Asmar Arafad said...

Kumpulan Rendang dtg berkunjung, jemputlah makan rendang, salam kenal dah follow, kunjung mengunjung amalan mulia..
http://asmarpunyablog.blogspot.com

 
Blogger Nadya Dyana said...

Salam, dari segmen yang sama :)
Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 
Blogger Noor Suraya said...

salam...selamat hari raya aidilfitri
mai drpd segmen yg sama....
selamat berkenalan.

 
Blogger Abe Kie said...

Assalamualaikum,

Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy blogging, my new friend....

http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX