! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 17 August 2013 | 07:30 | 18 comments

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!
Blogger Tuan Juhaida said...

Hai...salam kenal.sy pun dr segmen yg sama.tq coz singgah blog sy.nanti sy follow blog ni.feel free utk singgah blog sy ye

 
Blogger tiey smilez said...

Good luck dear. Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Done follow sini :D

 
Blogger Budak Kampung said...

dri segmen sama ^_^

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Lia said...

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Farah Waheda Wahid said...

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Kenit Cinonet said...

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm..bls kunjungan dan follow sini

 
Blogger Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...kawaii,

mselim3 ziarah sini kunjungan balas, dah follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Lina Zainal said...

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Anis Farhana said...

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Hunny Kitty said...

hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

 
Blogger TelingaBulat said...

yeay TB join segmen ni..salam kenal..moh jempot ke rumah yg xseberapa ni.syukran ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Tsania Shukri said...

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger ♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Blogger Jie Susanos said...

http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 
Anonymous Vee said...

dtg drp segmen yg sama ... done follow (496)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX