! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 31 August 2013 | 17:18 | 3 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^ 


>>KLIK UNTUK JOIN<<

TAMAT: 31 OGOS, 11.59PM.


P/s: Hari ni last date. Join lah Segmen yang so simple ni :) . Mana tahu ada rezeki kan ? 
Blogger deno said...

THANKS FOR JOINING! good luck ya! :)

 
Blogger Mutia Kay said...

Singgah + follow sini dari http://sweetariesstory.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

Good luck ye :)

 
Blogger Che Siti Maryam said...

singgah sini dari segmen sama :) #507

http://csmaryam.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX