! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 17 August 2013 | 18:21 | 1 comments
Assalamualaikum ^^

Sepatutnye entry ni untuk esok, tapi awal 1 hari la, sebab.. sebab.. adelah sebab2 tertentu hee.  *ade2 je

Let's continue with number 9~


*capture 3 days ago*

Change to

*capture today*


Nama: Munirah Abdul Rahman
Birthday: 4 September 1993
State: Kedah
UMT
Sarjana Muda Sains (Matematik Kewangan)

1. Tengok dari header memang kreatif ! (Y) kasut2 tu hehe. Pandai lah munirah buat, dua2 header saya suka :D
2. Blog ringan, nampak kemas, pretty background dan laen-2. Semua pink <3
3. Mane cursor sebelum ni? Mungkin munirah nak tukar yang baru kot. =w= cursor sebelum ni cantek.
4. Munirah banyak join segmen, contest, giveaway dan laen-2 ! (Y) 

Maafkan kawaii tak ada negatif komen tentang blog ni, sebab 100% memuaskan :D
Just that background tukar ke warna cerah seperti warne putih maybe lebih cantik, maybe la :)


Owner notes

Jadikan dirimu bagai pohon yang rendang di mana insan lain dapat berteduh.. Jangan seperti pohon kering di mana tempat sang pungguk melepaskan rindu dan hanya layak dibuat kayu api.

Haa anyway, Sesiape nak exchange link/banner dengan dia pun boleh :)




Munirah ada buat giveaway dia sendiri ! 

Let's join ramai-2 :D Sempat lagi ni!



Giveaway Topup Syawal by Munirah Rahman

6 Pemenang dipilih 100 % melalui En. RandomTopup Rm5 X 6

Syaratnye simple je, tak susah mana pun. Just follow, click-2. 

*CLICK BANNER UNTUK JOIN & FOR MORE INFORMATION*

p/s: Lepas ni kawaii join, ataupun in last minute join hehe. :)



======================================

Last person! Number 10 ! :3





Nama: Noor Nanida Hafeena
Nickname: Nida, Hanida, Jaera, Bini Chanyeol, Nyeol's
Birthday: 9th july 1998 *last PMR candidate this year, same with me :D let's do our best yea?
A very big fan of Kpop that called Kpopers

1. Header cute, that guy also, font cute, oh nooo all is cute ! ><
2. Background cute, full of cat meow~~ *suke sangat neko ! [cat]
3. Blog ringan, sangat simple, cukup memuaskan :D I'm sure all kpopers will run towards to your blog hehe.
4. Cursor tu saya kurang memuaskan.. Tapi well boleh la XD


Fanfiction list! Bace x2 ! :D menarik tauu!


Ade mase bace lah, ceritanye direka oleh Cik Nida sendiri ! >___<  

p/s: kawaii akan bace bila ade mase nanti, mesti menarik ni :D Maybe one day Nida can be a penulis novel/cerpen ! ^^hehe


Akhirnye dah habis juga, 10 review blog by me :D 
Emm., sepatutnye saya tulis 10 mega review/special review , sebab ada tambah2 sikit kan? 
Share tu share ni tapi tak pe lah :) 

Assalamualaikum ^^

Blogger munirah rahman said...

Salam.. terima kasih review blog Munirah.. hehe.. suka :)
cursor mmg nak tukar yg baru tpi something wrong cikit.. hihi
btw.. terima kasih

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX