! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 17 August 2013 | 07:37 | 1 comments
Assalamualaikum ^^

Let's continue with number 7~



Nama: Ayu Insyirah

1. Header sangat pretty dear :D Dan sangat simple!
2. Kebanyakkan blog Ayu ni banyak corak-2 bunga, expecially di background, header pun ada hehe
3. Blog Ayu nampak kemas dan pretty and simple ! Tiga kali ganda awesome! 
4. Kalau tambah lagu instrumental/ost dalam blog mungkin lebih menarik, tu pandangan saya la ^^ 
Tapi kalau tak payah pun boleh, :)
5. Blog Ayu ada banyak join segmen, antaranye segmen review-2 dn bw+follow lebih banyak :D *maybe

Disebabkan blog Ayu tak ada fb, twitter, dn laen2.. ada pun like fb, tapi tak boleh ambil link dia..

So, bace-2 lah entry Ayu yang menarik minat anda disini. Semua ni ada label "muhasabah diri"  ^^

Menjadi POSITIF atau NEGATIF adalah pilihan kita

Nasihat kubur

Dia ada untuk kita

Mana yang patut dimalukan?

Dahsyatnye wudhu

Hukum bercouple(bercinta sebelum nikah) adalah haram

Pesan Imam Ghazali

Nak lagi banyak? Lihat di SINI , sama-2 lah kita muhasabah diri :)


Ayu insyirah Notes

"Jika Kamu telah bertemu dgn seorang insan yang kamu pasti membawa kebaikan kepada dirimu. menyayangimu. mengasihimu. mengapa kamu berlengah dan cuba membandingkannya dengan yang lain? Terlalu mengejar kesempurnaan. kelak, kamu akan kehilangan apabila dia menjadi milik orang lain. kamu juga yg akan menyesal."


 ========================================

Let's continue with number 8~



Name: Noratiqah Adib

1. Dari header ada tulis.. "Simple is Better" , "Simple is Better, "Simple is Better" oh yea, haha. Yes, Simple is Better so blog tiqah pun nampak simple je :D 
2. Seriously saya minat blog tiqah ni, white+black=SIMPLE ! haaa . 
3. Designed by budakkecikbermonolog ! Pandai dia buat ^^(Y) 
4. Blog pun ringan je ^^
6. Saya suka lagu dalam blog tiqah, lagu ost dalam cerite korea, tak ingat tajuk, dah lame XD
Kalau boleh tukar ke lagu instrumental/piano ke ape2 la asalkan takde voice :D *letak karaoke pun boleh hehe terpulang pada awak 
7. Blog tiqah ada banyak tutorial/freebies :) 

Jom follow-2 tiqa~

Like-2 page :3
Atiqah Notes

Still banyak kekhilafan pada diri ini dan perlu diperbaiki.
Aku bukan orang yang banyak ilmu, sekadar berkongsi ilmu yang ada di dada.
Jika ada salah silap, harap dapat diperbetulkan.
"Apa guna ada ilmu kalau tak disebarkan, kan?"



2 blog lagi, sila beratur ye, hehe :) 

Tak tahu mane nak cari ticket? Sila cari di SINI ye. :D 

Muehehe, yang tak sempat tu maaf lah ye, di mase akan datang saya akan wat segmen lagi. 
Pada bulan 10 i guess :)

Blogger AyuInsYiraH said...

mekacih ye kerana sudi review blog ayu... ni ayu ada buat entry khas... jom baca..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/direview-pada-raya-ke-10.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX