! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 14 August 2013 | 07:29 | 4 comments
Assalamualaikum ^^

Let's go with number 1 ~ 




Nama: Nor Najwa Ayuni 
Age: 15 Years Old (2013) 
Status: Last PMR candidate *same like me*
State : Kedah

1. Header doodle muslimah! I like :) orangnye pun innsyaallah muslimah juga hehe
2. Blog Najwa ringan je :) 97.02kb. *100kb ke bawah sangat ringan, 150kb ke atas sangat berat.* 
Nak check juga? Check di sini ye http://www.iwebtool.com/speed_test 
3. Warna tema blog warna pink kot? :D
4. Blog ini ada sesetengah giveaway dan ada juga kisah najwa sendiri ^^. *same seperti link blog dia* 
5. Najwa Ayuni pernah buat giveaway pada bulan May. Hadiahnya pun awesome. :) *tak sempat join huhu*

Kalau sudi Like2, Follow2 Najwa ye :)
Blog Najwa: http://kisahnajwa.blogspot.com/
FB 2 : https://www.facebook.com/wawa.yuni98

Sedekah sikit untuk Najwa ye ? Tak banyak pun, 6 saje . :D

A B C D E F *click sampai habis loading then close tab*

p/s: Saya dah click semua :) Anyway, najwa last candidate PMR tahun ni kan? We all wish you good luck dear :) Do our best ya! *don't forget wish me too XD

========================================================

Let's go with number 2 ~



Nama: Aimi Syahirah
Height: 160cm
Weight: 48kg
*ehh info2 ni dpat dari SINI, jangan buruk sangke pula :)

1. Tengok dari header pun dah tahu yang kak aimi ini seorang MODEL ! :D I mean, muslimah model :) 
2. Blog ini ada Tips cantik & sihat, modelling tips dan macam2 lagi, maybe hampir semuanye berkait dengan model hehe :D
3. Berat blog kak aimi sederhana je, 113.48KB. *100kb ke bawah sangat ringan, 150kb ke atas sangat berat.* Nak check juga? Check di sini ye http://www.iwebtool.com/speed_test 
4. Tema warna blog warna pink/purple kot :) *ramai juga yang like warna pink ni hehe
5. Suka background blog tu :D ada corak flora <3
6. Blog kak aimi ni boleh tahan la ~ Just widget2 sebelah kanan tu cuba kurangkan ataupun kemaskan ataupun hiaskan hehe :)

Kalau sudi ramai2 join contest kak aimi ni !  Dapat duit raya haaa

Contest: Saya nak duit raya Cik Misya!!!
3x pemenang  - berdasarkan entri yang menarik minat saya
3x pemenang - berdasarkan random.org
Total pemenang : 6 orang (Kalau mood baik mungkin bilangan pemenang akan ditambah)

Tarikh tutup contest ini adalah pada 20 Ogos 2013 tepat jam 12.00 tengah malamPemenang akan dihubungi secepat mungkin untuk pemberian duit raya.

Syarat2 nye juga simple je! Click link tu for join & more information :)

P/s: Saya mungkin akan join in last minute hehe. Anyway, nama sebenar misya atau aimi? XD *confuse ni


8 blog lagi, sila beratur ye, hehe :) Tak tahu mane nak cari ticket? Sila cari di SINI ye. :D muehehe, yang tak sempat tu maaf lah ye, di mase akan datang saya akan wat segmen lagi, tapi tarikh tak tahu lagi~

Blogger Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Wah bestnya kena review!! Tq Kawaii!!:) Hehe nama sebenar Aimi Syahirah. Panggilan manja, Misya. Ahakss.. Panggil mana2 pun boleh dear. Tq juga promote my contest! Muah3x!!=)

 
Blogger Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/08/happy-dapat-review-dari-kawaii-blog.html Entry balas untuk kamu.. tq!=)

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@cik misya

Oh begitu eh XD okay kak misya, welcome, thanks juga sebab kak misya wat entry balas untuk kawaii :) Muahx3! hehe

 
Blogger Najwa Ayuni said...

Thank you, awak :) Maaf, saya kurang alert sikit sebab internet buat hal . N thanks again sbb sudi review blog, promote blog, page, twitter dgn fb saya :D

Note : Saya dah klik iklan awak juga. Wish u n me will do the best among the best in PMR soon :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX