! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 18 August 2013 | 19:05 | 1 comments
Assalamualaikum ^^

Dah bersedia? Nak tahu siapa pemenangnya? 
Hehe, saya dah agak mesti tak ramai yang join segmen kawaii :') 
That's why saya list sikit je pemenang. 


Saya terus review blog di entry ni ye ^^

Review blog - No.4



Name: Nur As Syifa' binti Zulkifli 

Known as: Syifa'/Ifa/Ase/Kucing Comel, Afiys, Jemah 

Age: Sweet 14 years young


Stat: Perak


Country: Malaysia


Fav. Colours: Black, Red, Blue,Purple and Soft Pink


Language: Malay , Korean and English


Hobby: Blogging, Sleeping, Eating, Dancing, Singing, Tweeting 


Fav Quotes: Always believe yourself n keep calm



1. Tema blog warna biru kot? :D 
2. Blog kemas, tak berterabur, cute.
3. Blog banyak join segmen/contest/giveaway, hehe kalau ada rezeki biarlah yang halal ye :)
4. Youtube player tu boleh tukar tak ? Tukar ke MP3 macam saya ni ke.. terpulang pada awak :) Lagu kalau boleh tukar ke lagu intsrumental/ost lagu. Ataupun karaoke, up to you dear. XD

Follow2~ 

Ranking star: 4/5 

Review blog - No. 3



Nama : Syifaul Saira

1. Header boleh tahan. (Y) < Ranking star: 5/5 
2. Yang.. "Ahlan wasahlan" bawah header tu kalau boleh ke tengah sikit ataupun lebarkan hingga ngam2 sama dengan kelebaran header, baru sesuai . :D
3. Tema blog warna purple, all purple. Dear, yang font tulisan dalam entry letak warna putih or hitam, baru jelas dan terang untuk dibaca ^^ Jangan lah letak semua warna purple.. well, up to you :)

Follow2 ~ Like2~

Ranking star: 3/5


Bloglist ditukar date, bloglist 2 months half only. [Until finish PMR] 

No. 2 - http://www.otakuservermode.blogspot.com/

Tweetlist ditukar date, tweetlist 2 months half only. [Until finish PMR]

No. 5 - http://blogcontestgiveaway.blogspot.com
No. 6 - http://ceritamayapersada.blogspot.com/
No. 7 - http://official-piyi.blogspot.com/

^ Nanti saya listkan bloglist dan tweetlist anda dalam blog saya, mungkin akan mengambil mase sedikit.

Congratulation, and Thank you for joining this segment. :) 

Blogger Nur Rabiatul said...

Thank u.. :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX