! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 9 August 2013 | 20:27 | 14 comments
Bismillahirahmanirahim.. 
Assalamualaikum ^^



[CLICK BANNER UNTUK JOIN & FOR MORE INFORMATION]

SENARAI & GAMBARAN HADIAH

Tarikh tamat : 25/8/13 jam 2 petang. 
Pengumuman pemenang pada jam 3 petang. 

 26 PEMENANG DICARI!! MUNGKINKAH ANDA? 

 p/s:  Done follow all rules.. Innsyaallah tak ada syarat yang tinggal, kalau ada yang kawaii tak ikut syarat atau tertinggal bagitahu kawaii ye :) Semoga giveaway ni mendapat sambutan yang hangat ^^ (Y) ameeen.


Blogger Nurin Aireen said...

Terima kasih sebab sudi join :) Goodluck ye. Promote habis-habisan kalau nak menang top referral. Nurin nak mintak perhatian sikit. Ada satu link iklan yang Nurin terdouble. Kesian sponsor tu so Nurin mintak jasa baik awak untuk klik balik link ini -> http://coolstuffcdn.com/share/my/3228/3889216

sebelum klik wajib clear cache & cookies dulu. tuto -> http://nurinaireen.blogspot.com/2013/07/tutorial-clear-cache-and-cookies.html

klik iklan ni merupakan salah satu syarat wajib so tlg buat ye :) terima kasih. Cek senarai peserta -> http://nurinaireen.blogspot.com/2013/08/senarai-bakal-pemenang-holiday-giveaway.html

saiz blouse tu nanti Nurin kasitau ye sebab Nurin baru tanya sponsor tu.

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@Nurin Aireen

Done clear cache & cookies. And the click :)

Innsyallah.. saya akan promote habis-habisan sepanjang minggu cuti ni ^^ (Y)

okay, saya tunggu :D

 
Blogger Farah Arina said...

goodluck ! ;)

 
Blogger Nurin Aireen said...

awak.. blouse tu free saiz :D

 
Blogger Nadhirah said...

hehe...dari GA yg sama...btw, done follow awk balik.. ^^

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 
Blogger Ummi Farhana said...

Dari giveaway yg sama :) terima kasih sudi lawat blog saya.

 
Blogger Anis Zahidi said...

salam :) dari ga yang sama .jmput singgah :D
http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 
Blogger Arrien ::@man!:: said...

Datang sini balas kunjungan dari segmen yg same :)

http://arrienlove.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 
Blogger irda izaren said...

salam , dari GA yang sama . thanks lawat blog saya .. :DD and done follow back

 
Blogger Ieyra Ghani said...

Thanks :)

gudluck to you too~! ^^
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 
Blogger Ain Anuar said...

Hai thanks bw and follow my blog. Done follow your blog :)
Good luck to you too ;)
http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 
Blogger Kisah Nenot said...

jejalan membalas kunjungan :)

 
Anonymous Aurellia said...

hewhew datang menyinggah dari segmen yang sama juga ^^

http://aurelliaboard.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

jenjalan sambil dengar lagu haha~ follow juga :)

 
Blogger tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.487
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX