! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 3 August 2013 | 10:20 | 6 comments
Assalamualaikum ^^

Giveway Pertama yangbaik Ogos 2013! (Y)


*KLIK GAMBAR UNTUK JOIN*

Cara untuk menyertai giveaway ini cukup mudah.  
Lihat keterangan dan panduan seperti berikut:
  1. Giveaway ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak)
  2. "sertai tapak ini" (Follower)
  3. Klik pada butang 'g+1'  di bawah entry ini. (Pastikan butang g+1 berwarna merah sebagai tanda telah klik)
  4. Promosikan giveaway ini di blog masing-masing... dan pastikan entry berkenaan ditampalkan gambar di atas dan dilink kan ke blog ini.
  5. Tinggalkan komen (ulasan) dan link penyertaan ke ruang komen (ulasan) di entry dalam blog ini.

Pemilihan pemenang dibuat menggunakan khidmat random.org.  Terdapat dua kategori pemenang iaitu pemenang utama dan pemenang hadiah misteri.

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan mulai 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013 atau mungkin juga akan ditamatkan lebih awal bergantung kepada sambutan.

p/s: Mudah kan? Jom ramai-ramai join giveaway ni, mana tau anda bertuah ? hehe :) Good luck!

Blogger yang baik Ishak said...

terima kasih kerana menyertai giveaway yangbaik. Good luck dear. :)

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@yang baik ishak

welcome dear :) thank you. I will try my best ^^

 
Blogger Syuhada Baharudin said...

salam..

saya membalas kunjungan.. ;)

 
Blogger Sheila Salim said...

Assalamualaikum. good luck ye! dari GA yang sama :)

 
Blogger TelingaBulat said...

yeay TB join segmen ni..btw pada sape yg join segmen ni Goodluck juga ye..done follow awak.salam kenal ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

 
Blogger yang baik Ishak said...

Tahniah! anda mendapat hadiah misteri. sila tinggalkan nama dan alamat penuh ke email yangbaik3@gmail.com

tq

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX