! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 31 August 2013 | 21:00 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum semua ^^
Hari ni nak wish HAPPY BIRTHDAY dekat seorang rakan blogger !

Tarikh 1st september, tapi tak apa lah. Awal sikit takpe kan, esok lusa kawaii tak online T.T


>>KLIK BANNER UNTUK WISH<<

==========================================================
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta sihat selalu.
Smile always yea~ >_^ May Allah bless you :')

*Banner birthday card to you from me* 

Otanjoubi Omedetou~
Otanjoubi Omedetou~
Otanjoubi Omedetou Nisa san~
Otanjoubi Omedetou ! 

 Oneechan Otanjoubi Omedetou ! XD *O everywhere

Nak main game tak? Hadiahnye tak ada lah besar sangat pun.

Bawah ni ada kotak hadiah khas untuk Nisa. Blogger lain nak join pun boleh :3
Dengan syarat !
-Pilih salah satu kotak hadiah dibawah ini.
-Click then loading sampai habis >_^

SPOILER 
*highlight bawah ni kalau nak tahu apa dalam kotak tu*

1 kotak = instrumental/piano
1 kotak = link iklan *hoho
1 kotak = > Special ! < *cute sangat tau!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Korang dapat apa? XD hehe. 
Tak puas dengan 1 kotak? Tekan lah kotak yang lain :*

Dah pilih kotak, marilah kita bersama-sama menyaksikan persembahan dari kumpulan panda ! :D
Dipersilakan! Enjoy~

     
========================================================

P/s: Hope Nisa suka, jangan marah ye kalau Nisa click kotak yang $$$. :P 

Blogger Nisa Greennnpanda said...

thanks so much for joining... :3

winners will be announced at 5 pm today (4/9)~!!!
Gud luck n all the best...
--------------------------
btw, sugoi~~~... suke gile entry awk nie dear.. hihi~.... suke banner b'day n dh klik sumer kotak... ^_^
domo arigatou~~~..

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX