! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 24 August 2013 | 16:29 | 1 comments
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum ^^


WARNA

Tudung: Hijau Tua
Baju: Hijau Muda
Kain: Hijau Tua
Guitar:  Coklat Muda

>>KLIK BANNER UNTUK JOIN & FOR MORE INFORMATION<<

Tamat: 29.08.13,12.00 malam.

p/s: Tak kesah lah warna tua or muda yang penting semua hijau dan gitar warna coklat :3 kecuali tangan dn muke XD
Blogger Nasuha said...

Salam. Maat atas kelambatan penyerahan doosle. Hope u like it..
http://3.bp.blogspot.com/-J0u06W11ts4/UlYfmtxd5UI/AAAAAAAABfQ/9Wp_aOdnk3g/s640/princess.png

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX