! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 13 August 2013 | 18:30 | 13 comments
Assalamualaikum, 

  へ       /|
 │`\     /  |
||\〉ーーー〈 /||
 ||/     \||
  イ/       ヽ
 / ノ      ヽ `
〈  ●  ο  ●  〉
 ⊂⊃三 (_人_) 三⊂⊃
―(__⌒)―――(⌒__)―

*bukan gambar pusheen ye* hehe.

Raye camne? dapat banyak angpau tak? hehe, kalau banyak duit raya, gunakanlah ia untuk bersedekah ye dear? :) 

#Makin banyak kita bersedekah, makin murah lah rezeki. Belum ada hamba yang jatuh miskin kerana hartanya digunakan untuk bersedekah. kan kan ? 


Oke lah, 10 Pemenang UP followers by Kawaii Gurlzz. Saya minta maaf kalau segmen ni tak memuaskan hati anda dan macam2.. 

OK! Sila rujuk balik kat laman web INI , masing2 ada Group 1, 2 dan 3 kan? Supaya ia nampak kemas haha, dan digunakan untuk random.org. :) 


Mule2 saya generate dulu 1-5


pastu 6-10 



then 11-15



Maksudnye group 1 generate, group 2 generate , group 3 generate dan balik ke group 1 generate lagi . *masing2 group digenerate 3 kali. so dah jumpe 9 pemenang.  *macam math pula*

Lagi 1 pemenang? generate dari no.1 hingga no.15. *group 1, 2 dan 3 :) adil kan? *maybe

Baca bismillah sebelum scroll :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*tengok dari kiri hingga ke kanan*

  
  
  


==================================================

Pemenang no.1 

Pemenang no.2

==================================================

Pemenang no. 3 

Pemenang no. 4

==================================================

Pemenang no. 5 

Pemenang no. 6

==================================================

Pemenang no. 7 

Pemenang no. 8

==================================================

Pemenang no. 9 

Pemenang no. 10

==================================================

Tahniah kepada yang menang ^^ Seperti yang saya janjikan, saya akan review blog anda kat entry, 1 hari 2 blog sahaja, Ikut giliran ye. *that's why saya garis2 kat di situ hehe. 

Kepada yang tak menang tu follow-2 lah yang ada disenarai list di SINI  Saling follow-mengfollow/ziarah menziarahi ye ? :) Jangan kecewa! Mungkin ada hikmah disebaliknye ^^

p/s: Esok start review, innsyaallah :) Sekali lagi saya nak minta maaf. Selamat hari raya maaf zahir & batin ^^
Blogger Nadya Dyana said...

yeaaa :D thankyu thankyu ^^

 
Blogger AyuInsYiraH said...

mekacih ye... tak sabar akak nak tunggu blog akak di review.,..akak ada buat segmen juga..ada masa nanti sudi2kan lah join ye...

 
Blogger munirah rahman said...

yeaa.. terima kasih... :)

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@nadya welcome nad ^^ welcome welcome :D

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@ayu welcome, hehe sila beratur ikut giliran ye ;) nanti saya join in last minute, okay dear? ^^ maybe tomorrow

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@munirah welcome :D

 
Blogger Shiro Usagi said...

tak sangka laa tersenarai >.< thanks :D

 
Blogger Aisha Fauzi said...

Alhamdulillah menang :D Terima kasih inform saya :)

 
Blogger Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Tq so much dear.. Memang dah lama tak di review..^^

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@shiro usagi

hee welcome, rezeki ditangan Allah :)walaupun encik random yg menentukan.
Apa2 pun tahniah ye cik rabbit [usagi] XD

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

@aisha

welcome dear :) esok giliran awak ^^

@cik misya

welcome ^^

 
Blogger NιƉα_Nʏɛσℓ said...

alhamdulilah~ Thanks~ <3

 
Blogger Najwa Ayuni said...

Thank you dear . Tak sangka tersenarai jugak :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX