! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 21 July 2013 | 12:05 | 0 comments
Assalamualaikum, salam ramadhan dan salam 1 malaysia.. :p

==============================================
Syaitan: start puasa nie gua da MC.
Iblis: gua pun sama..
Nafsu: takpe guys, aku tlg cover keje korang.

Itu janji nafsu pd geng2nya. Jaga Iman,jaga hati. Jgn biarkan nafsu jahat menguasai diri. 
==============================================

Back to the topic. 

Nampak tak ape perubahan blog ni? 
Maybe tak nampak sangat kot. huhu, sebenarnye tak banyak pun berubah.

Ingat nak tukar TEMA warna blog, warna UNGU jadi warna HIJAU. 
Tapi tak menjadi lah , innsyAllah di masa hadapan sy akan tukar *I hope so* 

SEBELUM


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

SELEPAS








Nampak kan perbezaan? 
Tapi font body nye sesetengah besar sesetengah kecil -________-'' pelik. 
Haha on the way to edit again :) #but not now.

#Lepas ni nak guna "schedule blog" hehe.

#My page: https://www.facebook.com/Like.Cahaya.Mata.Page 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX