! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 16 September 2012 | 16:33 | 1 comments


Assalamualaikum, 

hai hai ~ ^^

Pernah tengok Tom and Jerry ? 
Mesti pernah ann. ;) Mase kecil- kecil dulu selalu tengok, ehehe.. 


   

Tom and Jerry selalu bergaduh tapi Tom tak pernah makan Jerry. 
Sama juga macam adik beradik selalu gaduh tapi saling menyayangi kan ♥ ? ^^v


  

I wish I have a sister ^^v 
Rasanya mesti best kan kalau ada adik dan kakak atau abang dan lain-lain kan ?


Blogger cweet pinky said...

yup , memang bes :D , CP ade seorang kakak , 6 orang abang , dan 3 orang adek :D

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX