! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 16 September 2012 | 15:23 | 1 comments
Assalamualaikum, 

hai hai ~ ^^


Tadi pukul 2.50pm macam tu, makan ler tengah hari. ehh ? tengah hari atau petang? 
Time cuti2 macam ni selalu late-late lunch hee..xD 

Nak tau tak tadi sy makan apa ? 

Ni dia. . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng jeng jeng 

What's this ? Of course it's Mr Krabs ! agagagagaga..xD

okay2, ni dia lebih kurang macam gambar di bawah ni ;D

*take from google image*

Ini namanya Gulai Ketam. uhuhuhu.. lame dah tak makan.. Sy jarang makan ketam ni.. satu keluarge kita jarang makan kott. Mak kata jarang beli sebab semuanya mahal-mahal.. 
Dan ni beli pun sebab harga turun. yippiee ~ ^^v 

Serious.. memang sedap sangat2 tau. >o< 


Semoga kita bertemu lagi mr. krabs! =w=

Blogger cweet pinky said...

hehehe , CP kalaw ketam nih pernah makan sup ketam dengan ketam goreng jerr , hehehe ~

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX