! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 21 September 2012 | 09:38 | 4 comments
MUJAHADAH KALAM MUSLIM




Syarat-syarat penyertaan:

1. Rakyat Malaysia yang mempunyai blog sendiri 
2. Follow blog ini *wajib 
3. Like fanpage ini di facebook *wajib  [LIKE]
4. Buat entry bertajuk “MKM FIRST FREE GIVEAWAY” dan letakkan banner diatas 
5. Letakkan entry url ke ruangan komen *diruangan lain tidak akan dilayan 
6. TAG seramai 2 orang blogger lain..



Tag
-Aiman 
-CP

Tarikh tutup penyertaan ialah 
Sehingga 200 peserta @ 20/10/2012 


Blogger cweet pinky said...

petang sikit CPjoin sebab baru bwt entry baru , ha... jom la bc entry baru tuh , hehehehe ~

CP admire gile blog nih , sangat comel la , then lagu blog nih lagu fav CP , DAVICHI ft T-ARA kan ?? hehehe

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

cweet pinky

okay :D done reading sabun wangi entry :p

And thanks, ehh tak de lah comel sangat ^^'' yup , Davichi ft T-ara :3

 
Blogger cweet pinky said...

CP dah join nih , jom la view entry CP tuh , hehehe ~

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

 
Blogger bermula disini said...

Done follow!!!
dari segmen yg sama
http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/mkm-first-free-giveaway.html

jom tambah ahli dalam segmen nie ada hadiah juga
http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX