! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 17 September 2012 | 09:52 | 1 comments
Asslalamualaikum, 

hai hai ~ ^^



Hari ni nak share sedikit tips tentang khasiat Teh O. 
Oleh kerana sekarang ni kawaii sedang bertemanan dengan Teh O di pagi hari yang indah ini. xD 



Kebaikan Teh O Suam:
  • Dapat membaiki aliran darah 
  • Membaiki daya pemikiran dan mental 
  • Memberi antibodi dan tingkatkan ketahanan tubuh
  • Tambah kandungan Oksigen dalam tubuh
  • Elak kerosakan gigi 
  • Awet Muda
  • Bantu sistem penghadaman
  • Dapat hilangkan sengal2 pada sambungan tulang 
  • Cepat hilangkan haus

Selain itu, ia boleh kurang berat badan (ehhh betul ker?) 
hihi.. Sebab teh mampu tingkatkan kadar metabolisme ;D 

Okay lah. Nak pergi sambung minum ^^v 



Blogger cweet pinky said...

cp suke minum teh hijau , hehehe ~

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX