! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 22 September 2012 | 14:01 | 3 comments
Assalamualaikum,

hai hai ~ ^^

Hari ni kawaii nak share pasal "SUNQUICK" . Semua kenal & pernah rasa kan ?

Kalau orang yang first time dengar mesti dia ingat yang "sunquick" ni "matahari cepat"?
#that's me! heee~ 

Kepada yang tidak kenal lagi, 

Ni dia. . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

wooooow ! 

Macam-macam perisa ada, just pilih je :)


GREAT TASTE
- Made With Natural Fruit Juice
Made with naturalfruit juice, Sunquick is a tasty, high-quality fruit drink for the whole family 

SUNQUICK MAKES 50 GLASSES
- Plenty For The Whole Family .
Sunquick gives great value for money . One big bottle of Sunquick dilutes into more that 50 glassesof great tasting fruit drink - sufficient for the whole family .

SUNQUICK PROVIDES VITAMIN C
Drinking Sunquick is a great way to get your Vitamin C . Only 100 ml of diluted Sunquick fruit drink containc more than 15% of your recommended daily Vitamin C intake .

SUNQUICK - A GREAT TASTING FRUIT DRINK FOR THE WHOLE FAMILY .

The great taste of Sunquick is a hit with everybody making it the perfect family drink . Drink Sunquick with your meal, with your friends or just to quench your thirst, its perfect whatever the occasion . Sunquick - a great tasting fruit drink for the whole family .

SUNQUICK - SO MANY FLAVOURS, SO MANY USES .
Sunquick comes in a great variety of wonderful flavours! And it is not only for drinking - Sunquick adda an extra dash of flavour to your favourite dessert . Try Sunquick as a topping on your ice-cream or ese it the naxt time you bake a fruit cake!!



Sekarang dah tau kan kelebihan nya? Try it :D 


Sekarang kawaii ada perisa jenis ni kat rumah, emm sedapp ~ 


Blogger cweet pinky said...

perisa guava strawberi pown osem >.<

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

cweet pinky

Semuanye osemmm (Y)^^

 
Blogger cweet pinky said...

hehehehe ~ yekerr , hehehe , dah macam duta sunquick

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX