! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 21 September 2012 | 20:51 | 1 comments


SYARAT-SYARAT


1. Terbuka utk blogger Malaysia sahaja [Of course!]

2. Click ketiga-tiga items dibawah


[Done]

3WAJIB FOLLOW BLOG Jaja Sutera [Done]
4WAJIB FOLLOW kesemua blog , page(fb) @ twitter (Sponsor) seperti mana yang di senaraikan di bawah nanti ! [Done]
5. Buat entry "GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera[Done]
6Copy banner di atas dan link menggunakan link entry ini [Done]
7Tag sekurang-kurangnya 3 orang (psstt..pastikan mereka tahu) --> lagi ramai lagi bagus ! [Done]
8. Copy link entry korang dan poskan di kotak komen dibawah [Done]
9Sunat (!) follow peserta lain ~ [InnsyAllah :') ]
10. Segmen akan terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 30 ! Promote ! 

Tag
And kepada siapa-siapa yang tengah baca entry ni hee :D

SENARAI SPONSOR !! (WAJIB LIKE)

  1. NurHazwani Abd Shukor LIKE  [Done]
  2. cincin permata - Follow / LIKE  [Done]
  3. Aina Sofea - Follow LIKE  [Done]
  4. Nanie - Follow / Follow  [Done]
  5. Aizan Shazlin - Follow / LIKE  [Done]
  6. Ana Diera - Like / Follow / Follow  [Done]
  7. eiqa azra - Follow / Follow  [Done]
  8. monmon™ - Follow / Follow  [Done]
  9. XxFaraizatii2NdxX - Follow / LIKE / Follow [Done]
  10. CharlieAngleo - Add / Follow [Done]
  11. deqjamucuxx - Add / Follow [Done]
  12. Dhia Johary - Follow [Done]
Saya dah Follow, Like and Add semua. ^^ 
p/s: Saya guna fb "Mio chan" , please don't mistake okayy? :D


Apa lagi? Join ler GA ni sebelum terlambat ! Tak rugi ponn :)



Blogger Jaja Sutera said...

Salam..terima kasih sebab sudi join GIVEAWAY kak Jaja ye.. ^_^
kak Jaja da masukkan blog awak dalam BLOGLIST & senarai peserta GA...bleh check ^_^

kalau nak join TEAM kami pon..dialu2kan.. TBA

http://www.jajasutera.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX