! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 21 September 2012 | 08:36 | 0 comments

Pagi-pagi dah rajin nak join GA ni ^^ syookk~ xD


Syarat penyertaan
-Wajib follow sini
-Wajib add sini
-Wajib follow , add , like & klik sponser..{jangan nak tipu I always watch you!!!}
-Wajib buat entry “GiveAway 6b1k2 2012’
-Sunat tag 3 orang-Wajib hantar link url ga sahaja di ruang komen sahaja.

Tag 
-dan kepade sesiape yang tengah baca entry ni, ngee :p 

Apa lagi ? join ler.

TARIKH LUPUT:

cukup 200 peserta


Hope tak ada yang tertinggal, InnsyAllah. huhuu :3

p/s: saya guna fb "Mio chan" untuk like, please don't mistake :) 

Hope sesangat nak dapat yang keychain tu hee ;D



Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX